Bar Stool Cedro Sand

Sillni hijeshinë moderne të mes-shekullit në shtëpinë tuaj me stolin e barit Cedro.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Sillni hijeshinë moderne të mes-shekullit në shtëpinë tuaj me stolin e barit Cedro. E veshur me teksturë rëre clarck me pulla mbrapa dhe këmbë të zeza, kjo pjesë mobilie e stilit të cilësisë së mirë do t’i japë dekorit tuaj një pamje dhe ndjesi retro.