Alfie Armchair

L0

Një objekt i cili rishikon një tipar klasik të mobilimit në një mënyrë bashkëkohore, duke u bërë një pjesë projektuesi e cila kënaq nevoja për rehati dhe dashuria për linjat e pastra, moderne.

82 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Alfie është një kolltuk relaksues i cili ka një ndikim të fortë vizual falë në strukturën e saj metalike. Në trupin prej lëkure smeraldi, dy të mëdhenj, Janë futur jastekë në formë katrore, të veshur me lëkurë, eko-lëkurë ose pëlhurë; në versionin Alfie Arm, mbështetëse të buta sigurojnë komoditet shtesë. Përdorni edhe pouf, të kombinuar me kolltuku, sigurohet niveli më i lartë i komoditetit. Alfie është i përshtatshëm jo vetëm për hapësirat e jetesës, por është ideal edhe për të gjithë ata zonat e hoteleve dhe hapësirave publike në përgjithësi të destinuara për mikpritje ose relaksim.