Amelia Dining Armchair

L0

Linja të pastra, me një prekje të ngrohtësisë. Alumini dhe druri. Ky koleksion ju tërheq me thjeshtësinë e dizajnit të tij dhe ju fiton me komoditetin e saj ekstrem.

289 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Një koleksion për çdo hapësirë të jashtme, nga një hotel me 5 * në një kafe me pamje nga deti