Zio

L0

Lehtë mbrapa, mbylli sytë, relaksoi krahët në krahët e butë dhe jepi vetes kohën për të larguar imagjinatën tënde larg, përtej mjedisit tënd, në rrugë, përtej natës me yje.

105 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese.

Përshkrim

Lehtë mbrapa, mbylli sytë, relaksoi krahët në krahët e butë dhe jepi vetes kohën për të larguar imagjinatën tënde larg, përtej mjedisit tënd, në rrugë, përtej natës me yje. Të jetosh fantazitë e tua është e lehtë ndërsa qëndrosh i qetë në butësinë e ngurtë të karriges së rri kot Zio të Marcel Wanders!