Side Table Monfort

Me kthesat e saj joshëse dhe pamjen vintage, tavolina anësore Monfort me 2 sirtarë është një komodinë e domosdoshme në dhomën tuaj të gjumit.

SKU: 113407 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Me kthesat e saj joshëse dhe pamjen vintage, tavolina anësore Monfort me 2 sirtarë është një komodinë e domosdoshme në dhomën tuaj të gjumit.