Wall Rack Deco Set.2

Vendosni qirinj artificialë ose uragane në këto rafte muri dhe varni ato krah për krah.

SKU: 110515 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Vendosni qirinj artificialë ose uragane në këto rafte muri dhe varni ato krah për krah.