Object Herrera White S.2

Arrini një stil bashkëkohor me këtë set tërheqës prej 2 pjesësh të Objekteve Herrera.

SKU: 114273 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Arrini një stil bashkëkohor me këtë set tërheqës prej 2 pjesësh të Objekteve Herrera. Të punuara me dorë dhe të përfunduara në të bardhë, me madhësi të ndryshme janë perfekte për të shfaqur bimët tuaja të preferuara.