Wall Lamp Romeo Brass

Me një dizajn të mrekullueshëm, llamba e murit Romeo hedh një model zbukurimi të dritës në mur.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Me një dizajn të mrekullueshëm, llamba e murit Romeo hedh një model zbukurimi të dritës në mur. Kjo dritë bashkëkohore e murit ka një përfundim prej bronzi antik dhe i përshtatet një sërë hapësirash të brendshme dhe stileve të brendshme.