Lamp Base + Shade 29

Versmissen është një kompani holandeze e dizajnit të brendshëm që operon në mbarë botën.

SKU: VNH1LAMP-29 Kategoritë: ,
Brandet: Versmissen
Finish Black/Natural
Diametri (cm) 45
Lartësia (cm) 64
Vellimi (m3) 0.052
Pesha Nett (kg) 1.66

Përshkrim

Versmissen është një kompani holandeze e dizajnit të brendshëm që operon në mbarë botën. Ato projektojnë dhe zhvillojnë mobilje, ndriçuesa dhe aksesorë. Cilësia e jashtëzakonshme dhe një përzierje e stileve ndërkombëtare.