WALL LAMP GASCOGNE L

L0

Lani brendësinë tuaj në një shkëlqim të butë dhe të ngrohtë me llambën e murit të përfunduar me nikel Gascogne L, duke shfaqur një hije xhami të pastër me ribbed dhe të pjerrët.

Out of stock

Kategoritë: ,
Brandet: Eiccholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Frymëzuar nga llambat e teatrit Art Deco, kjo butësi tërheqëse do të shtojë stilin kozmopolit dhe magjepsjen në dekorin e shtëpisë tuaj.