Side Table Titan Gold

Duke kombinuar tonet argjendi dhe ari në një kornizë të fortë çeliku, Tavolina anësore Titan është përzierja e përsosur e magjepsjes dhe thjeshtësisë.

SKU: 112468 Kategoritë: , , ,
Brandet: Eichholtz

Përshkrim

Duke kombinuar tonet argjendi dhe ari në një kornizë të fortë çeliku, Tavolina anësore Titan është përzierja e përsosur e magjepsjes dhe thjeshtësisë. Me bazën e saj joshëse gjeometrike dhe pjesën sipër prej xhami të pastër, kjo pjesë e shkëlqyer do t’i shtojë një estetikë të pastër dhe tërheqëse hapësirës suaj të jetesës.