VASE AVANCE L

L0

Jepni një ndjesi organike por industriale shtëpisë tuaj me vazo artistike.

118 Views
Kategoritë: ,
Brandet: Eiccholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kjo vazo prej xhami në lulëzim me ngjyrë rërë shton strukturën dhe aftësinë bashkëkohore në dekorin tuaj. Dora e fryrë nga artizanët e aftë, secila vazo është krejtësisht unike.