Bookend Opia

L0

Mbështetni librat tuaj të preferuar me libra magjepsës Opia.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ky grup i bukur prej 2 librash është hartuar nga një fetë e trashë druri e gurëzuar. Për shkak të natyrës së lëndëve fosile, secili libërmbajtës ka një pamje unike: madhësia dhe ngjyra mund të ndryshojnë dhe papërsosmëritë janë të zakonshme.