TUFTY BED

L0

Rehati dhe qëndrueshmëri, modernitet dhe lidhje me traditën e shprehur duke cituar frymën Chesterfield dhe stilin capitonné.

115 Views
Kategoritë: , , ,
Brandet: B&B Italia
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Mbulesa prej lëkure ose pëlhure është e ndarë në sheshe, tipari dallues i serisë, në bazën dhe kufirin. Me një bazë që zbret në dysheme, lejon që hapësira e brendshme të përdoret si një ndarje e përshtatshme.