Campo Bed

L0

Krevati Campo, përshtatet me pozicionet e trupit.

Kategoritë: ,
Brandet: Bonaldo
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Campo është bërë prej pëlhure ose lëkure dhe zbukuruar në skajet me qepje , e cila mund të jetë ton në ton ose në kontrast me mbulesën. Në versionin Open Campo, ajo ka një hapësirë shtesë e vlefshme mund të fitohet për ruajtjen e batanijeve, jastëkëve dhe gjithçka që nevojitet për dhomën e gjumit, gjithashtu ka një mekanizëm veprimi të dyfishtë që lejon ngritjen e plotë të sipërfaqes së shtratit për të lehtësuar  pastrimin e shtratit.