Coppelia Suspended

L0

Coppélia vjen në jetë në një vrull të lëvizjes rrjedhëse dhe dritës me gaz.

110 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Me një ndjenjë të mrekullueshme të mrekullisë, një kukull e bukur mekanike duket se si magjike ka ardhur në jetë në baletin e famshëm Coppélia. Në shfaqje, balerina gjurmon, me lëvizje sinustive, një imazh pas delikat në ajër, i cili frymëzon lëvizjen fluide në modelin e Llambës së Pezulluar të Miyake Coppélia. Vallja e hijshme, e vënë në skenë nga struktura e telave të kryqëzuar tre-dimensionale, e çon spektatorin në dhjetra drita LED të ndezura, të cilat përcaktojnë konturin dhe shkëlqimin magjik të interpretimit të Miyake të një llambadari klasik.