Wall Lamp Libris

L0

Krijoni një brendshme magjepsëse me Libris Wall Lamp.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Me dizajnin e saj të gjallë, kjo llambë nxjerr në pah një pamje të ajrosur. Ndërsa përfundimi prej bronzi antik i pajisjes së tij shton një prekje elegante, katër hije sferike të qelqit të bardhë përhapin një dritë të ngrohtë dhe të butë në të gjithë dhomën.