Thai Man & Lady Shiny Aluminium

Kompleti i mrekullueshëm 2 pjesësh Thai Man & Lady përbëhet na dy persona tajlandez.

SKU: 105220 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Detaje Polished aluminium, black base
Dimensione CM: 23 x 19 x H. 76

Përshkrim

Kompleti i mrekullueshëm 2 pjesësh Thai Man & Lady përbëhet na dy persona tajlandez. Detajet e gdhendura shtojnë hijeshinë. Të dyja skulpturat janë punuar nga alumini dhe të montuara në një piedestal të zi.