Prints Architecture S.4

L0

Kanalizoni sofistikimin në dekorin tuaj me këtë set prej 4 Printimesh Arkitektonike.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Çdo printim përmban një vizatim të ndërlikuar arkitektonik të një ndërtese klasike dhe vjen me një kornizë të bardhë me buzë me ngjyrë argjendi dhe panel qelqi të pastër. Gruponi së bashku ose pozicionohuni vetëm rreth shtëpisë tuaj për një deklaratë të përjetshme të dizajnit.