Armchair Inari

E frymëzuar nga një prej vendeve të shenjta më të rëndësishme të Kiotos, familja e mobiljeve Inari është e lidhur ngushtë me serinë Fushimi, duke ndarë të njëjtat rrënjë konceptuale dhe karakteristika kryesore të formës dhe stilit.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

E frymëzuar nga një prej vendeve të shenjta më të rëndësishme të Kiotos, familja e mobiljeve Inari është e lidhur ngushtë me serinë Fushimi, duke ndarë të njëjtat rrënjë konceptuale dhe karakteristika kryesore të formës dhe stilit.