Table Lamp Mudo

Ndriçues tavoline I lyer me ngjyrë ari dhe nikel.

Lamp holder E27
Lamp holder qty 1
Max wattage 40 watt
Switch Hand switch
Wire 2 x 0,75
Shade dimensions 40 x 40 x H 30 cm

Përshkrim

Ndriçues tavoline I lyer me ngjyrë ari dhe nikel.