Wall Lamp Westbrook

L0

Ftojeni elegancën e skemave të ndriçimit të hoteleve në shtëpitë tuaja me llambën e murit Westbrook.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Një interpretim bashkëkohor i një modeli klasik ndriçimi, kjo llambë luksoze muri nxjerr një tërheqje të përjetshme. Përmban një mbajtëse muri të përfunduar me nikel dhe një abazhur të bardhë të palosur.