Wall Lamp Cambell

L0

Përzierjen e dizajnit modern me aftësinë industriale, Llambë Muri Irving është një klasik i azhurnuar.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kjo skocez joshëse me një dritë tregon një kornizë të thjeshtë drejtkëndëshe me një fund antik prej bronzi dhe panele qelqi të pastra. Shumë elegant me Nënshkrimin e Llambës LED të errët (nuk përfshihet).