Mellow Dining Table

L0

Mellow është një tryezë fikse, e krijuar nga Bartoli Design, e karakterizuar nga forma të buta, lakore, imponuese dhe skulpturore, siç tregon emri i saj, një mbiemër anglisht që do të thotë “i relaksuar, në paqe”.

182 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Baza qendrore origjinale, plastike dhe volumetrike, është bërë deri në dy elementë të ndryshëm të formuar në poliuretani me dendësi të lartë, të cilët duket se mbajnë njëri-tjetrin.