Stool Nero Gold Panama

E ndërtuar nga celiku që muk nxihet dhe nga materiali I drurit

Finish Gold finish | panama black
Dimensione 52 x 52 x H. 46 cm

Përshkrim

E ndërtuar nga celiku që muk nxihet dhe nga materiali I drurit