Box Charlotte Set.2

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake

SKU: 105968 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Dimensione 300 x 190 x 120 ( W x D x H ) mm
Materiale Nickel and Metal

Përshkrim

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake