Clock Bailey Equestrian

Sillni stil të sofistikuar në mjedisin tuaj të përditshëm me Orën Bailey Equestrian.

SKU: 107023 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Sillni stil të sofistikuar në mjedisin tuaj të përditshëm me Orën Bailey Equestrian. Dizenjuar në mënyrë elegante me një lyerje bronzi të vjetër dhe lëkurë të nxirë, kjo orë përmban një numërues klasik me numra romakë dhe një busull të integruar në anën e pasme