Slot Coffee Table

“””Për këtë koleksion, dizajneri Giuseppe Viganò merr frymëzim
nga bota e gjeometrisë,i formëson dhe i harmonizon ato në një dizajn të vetëm.”

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

“Për këtë koleksion, dizajneri Giuseppe Viganò merr frymëzim
nga bota e gjeometrisë,i formëson dhe i harmonizon ato në një dizajn të vetëm. Koleksioni
luan me format minimale të artikuluara në hapësirë:
pjesa e sipërme mbështetet nga dy stenda me formë karakteristike H,
një vertikale dhe një e pjerrët, të bashkuara nga një element tërthor
që përcjell një ndjesi lëvizjeje. ndërsa pjesa e sipërme me qoshe të rrumbullakosura
në dispozicion në përfundime të shumta, nga druri në qeramikë, mermer
dhe kristal, duke krijuar kombinime të materialeve që janë gjithmonë
të ndryshme dhe mund t’i përgjigjen çdo arredimi dhe stili
kërkesë.”