Coffee Table Callum set.4

Ngjallni stilin joshës të viteve shtatëdhjetë me tryezën dekadente Callum Coffee Table.

SKU: 113336 Kategoritë: , ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ngjallni stilin joshës të viteve shtatëdhjetë me tryezën dekadente Callum Coffee Table. Korniza e tij prej bronzi e krehur rrethon tavolinat e xhamit të tymosur dhe raftet e poshtme të xhamit . Pavarësisht nëse do të keni një pamje retro apo bashkëkohore, kjo tavolinë elegante kafeje do të jetë një zgjedhje perfekte.