Sheryl Chair

L0

Linja ëndërrimtare dhe romantike: ky është thelbi i karriges Sheryl, karakteristikë e cila gjithashtu e bën atë të përshtatshme për dhomën e gjumit.

64 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Vazhdimësia midis mbështetëses dhe këmbës së pasme, që përfshin një vijë të butë, pak të lakuar, krijon një efekt harmonik, në të cilin ulësja shton thellësinë.