Shades of Venice

L0

Ndarësit e Shade of Venice janë krijuar me një thurje magjike shumëngjyrëshe në litarët detarë të frymëzuar nga ishujt Venecia dhe ngjyrat e tyre lokale.

68 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kështu dalin katër koleksione: Murano, Burano, Giudecca dhe Sant’Erasmo. Nga guri i bardhë i Giudecca tek ngjyrat e perimeve, si angjinaret që rriten në kopshtet e perimeve të Sant’Erasmo të Venecias. Frymëzuar nga Murano, ngjyrat blu dhe jeshile të lehta luajnë në fijet e endjes së ndarësit, ndërsa tonalitetet e ndritshme dhe kontrastet e modelit Burano pasqyrojnë shtëpitë shumëngjyrëshe të ishullit në portokalli dhe blu. Loja e dizajnit në pozitiv dhe negativ krijon një efekt peek-a-boo duke zbuluar në mënyrë delikate hapësirat përtej. Ndarësit e Shade of Venice krijojnë një fleksibilitet të madh dhe mundësi të pafund stilimi brenda dhe jashtë.