Segno

L0

Me dizajnin e tyre delikat dhe detajet dalluese, njësitë e komodinave dhe sirtarëve Segno shtojnë një theks të freskët dhe modern në çdo dhomë gjumi.

160 Views
Kategoritë: , ,
Brandet: Pianca
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Marrëveshjet kompakte dhe modulare krijojnë zgjidhje të personalizuara të kursimit të hapësirës falë gamës së gjerë të madhësive në dispozicion. Karakteristika dalluese e kësaj linje është mënyra se si doreza lineare është gdhendur nga frontet jashtëzakonisht të trasha. Dorezat e rreshtuara – që gjithashtu mund të pasqyrojnë njëra-tjetrën – prodhojnë një alternim interesant të “shenjave” dalluese, horizontale.