Chandelier Avery

Vendosni atmosferën për momente të ëmbla me Llambadarin Avery të frymëzuar nga Art Deco.

SKU: 111173 Kategoritë: , , , ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike.)

Përshkrim

Vendosni atmosferën për momente të ëmbla me Llambadarin Avery të frymëzuar nga Art Deco. Duke kombinuar modelin klasik me estetikën bashkëkohore, ky llambadar i rafinuar nxjerr një tërheqje të përjetshme. Hije daulle me përfundim të theksuar prej bronzi shfaqin shufra qelqi të cilësisë së mirë për një shkëlqim të butë dhe të ngrohtë.