Prora Dinig Table

L0

Profili i fuqishëm, i prirur i bazës, i cili kujton harkun e një anijeje, krijon një prani dinamike, plastike që bëhet tipari kryesor i dhomave, mobilimi dhe, në të njëjtën kohë, optimizimi i hapësirës së uljes.

105 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Përfundimet e shumta të disponueshme për bazën dhe pjesën e sipërme lejojnë mundësinë e personalizimit të plotë pa cenuar pastërtinë e modelit dhe, në vend të kësaj, duke amplifikuar vlerën artistike.