Zen Table

Thjeshtësia e stilit, minimalizmi i formave dhe sofistikimi: koncepte që kundërshtohen gjithashtu të kombinuara në mënyrë harmonike janë baza e konceptit të Tabelës Zen.

 

Kategoritë: ,
Brandet: Bonaldo
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Një tryezë e thjeshtë, e pastër në format e saj, me linja moderne që përshtaten në mënyrë perfekte me çdo lloj mjedisi, nga më tradicionali deri te më bashkëkohori. Format e holla dhe rezistente si dhe mundësia e hapjes e bëjnë atë një tryezë të përshtatshme si për kuzhinë ashtu edhe për zyrë. Elementi kryesor është esenca: duke filluar nga emri, “Zen”, deri në zgjedhjen e materialeve. Zgjatimet në dru të llakuar, bëjnë të mundur që sipërfaqja të zgjerohet, duke krijuar kështu një hapësirë ​​shtesë të përshtatshme; falë lëvizjes anësore, këmbët janë të vendosura në skajet e sipërfaqes duke mos i penguar mysafirët tuaj.