Perch Light Branch

L0

Çfarë është më poetike dhe joshëse sesa një zog i vendosur në një degë, duke flirtuar, duke kënduar dhe duke festuar jetën?

62 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ne të gjithë e njohim këtë imazh dhe vjedhim një moment nga koha jonë e çmuar për të admiruar këtë triumf të natyrës dhe bukurisë. Këta zogj janë të lirë të lëkunden kur preken butë. Ata shkëlqejnë butësisht dhe sjellin premtimin e pranverës.