Prints Geometric Blueprints Set Of 6

L0

Sillni një prekje të gjeometrisë së këndshme në skemën tuaj të dizajnit me këtë koleksion të Projekteve Gjeometrike.

108 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Frymëzuar nga projekte arkitektonike, ky grup prej 6 printimesh arti me kornizë unike përmban një gdhendje të ndërlikuar gjeometrike në një sfond gri shumë-tonal. E përsosur për të shtuar një ndjenjë të thellësisë dhe dimensionit në skemat e zymta minimaliste, secila shtyp krijon një pikë qendrore të menjëhershme për tu admiruar. Përndryshe përdorni shpërndarë nëpër shtëpi për një ndjenjë të qetë të simetrisë së stilit.