Peanut B Sofa

L0

Falë shumë elementeve nga të cilët është e mundur të zgjidhni, Kikiriku B është një divan jashtëzakonisht i gjithanshëm që përshtatet me çdo stil ose hapësirë.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Peanut B mund të rregullohet si një ishull dhe të vendoset në qendër të dhomës për të krijuar një hapësirë në të cilën të shoqërohesh. Ka edhe disa elementë të disponueshëm me një mekanizëm që lejon zgjatjen e sediljes, për akoma më shumë komoditet. Tapiceri, i lëvizshëm, është në pëlhurë ose lëkurë, dhe mund të zgjidhet me një ngjyrë të fortë ose me ngjyra dhe modele të ndryshme për çdo modul që përbën divanin, duke ofruar në këtë mënyrë një mundësi të mëtejshme të personalizimit.