Ago Noce

L0

Kolltukë dhe divane me kornizë bazë në çelik të profilizuar të pikturuar në një ngjyrë të zezë, të mbuluara me dru të ngurtë kanaleti arre, pjesën e pasme dhe krahët e krahëve në kompensatë plepi.

138 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Këmbët dhe krahët janë në dru të ngurtë kanaleti arre. Rekomandohen një jastëk në pendë pate për kolltukun dhe dy për divanet. Mbushja është në pupla pate me futje në poliuretani fleksibël me shumë densitet dhe tapiceri jo i lëvizshëm është në pëlhurë ose lëkurë