Bowl Ducale Turquoise

Shtoni një theks artistik në interiorin tuaj me objektin e shkëlqyer Ducale.

SKU: 112573 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Shtoni një theks artistik në interiorin tuaj me objektin e shkëlqyer Ducale. Ky objekt i bukur qelqi përmban një siluetë të veçantë, është elegant dhe funksional. Ngjyrat e tij bruz thithin atmosferën e Karaibeve, duke ofruar gjithashtu një nuancë magjepsëse.