New York

L0

New York, një koleksion i cili mban me krenari emrin e Mollës së Madhe. Dy shpirtra, në qendër të qytetit dhe në qendër të qytetit, të mbyllura në një copë të vetme, mbulesat plotësisht të ndryshueshme të së cilës zbulojnë shkathtësinë e saj të lindur.

113 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ergonomia e pazakontë dhe poliedrike e kolltukut New York inkurajon një përdorim personal të mbulesave dhe dy ngjyrave, duke lejuar zgjidhje të ndryshme me ngjyra nga një zgjedhje e vetme. Korniza në shufër hekuri ka shumë përfundime me ngjyra dhe veshje. Mbulesa plotësisht të lëvizshme.