ERICA ARMCHAIR

L0

Divanët, kolltukët, kolltukët dhe karriget e vogla, duke përfshirë një version të grumbulluar, ofrojnë një përzierje teknologjike të elementeve të aluminit të extruduar dhe të derdhur.

247 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Lehtësia dhe dizajni i tyre i bën ata idealë për ambientet publike dhe ato të banimit, duke shfaqur jastekë vendesh dhe shpine për rehati ergonomike së bashku me forcë për përdorim në natyrë. Kornizat e pikturuara janë të disponueshme në tre kombinime të përfundimit: kornizë alumini e pikturuar me të bardhë me gërshetim të fibrave polipropileni me ngjyra tortora, kornizë alumini të pikturuar me tortora me gërshetim të fibrave polipropileni me ngjyra tortora ose në fund kornizë alumini e pikturuar me antracit me gërshetim të fibrave polipropilen me ngjyrë antracit.