New York Armchair

L0

New York, një koleksion i cili mban me krenari emrin e Mollës së Madhe.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Dy shpirtra, në qendër të qytetit dhe në qendër të qytetit, të mbyllura në një copë të vetme, mbulesat plotësisht të ndryshueshme të së cilës zbulojnë shkathtësinë e saj të lindur. Ergonomia e pazakontë dhe poliedrike e kolltukut New York inkurajon një përdorim personal të mbulesave dhe dy ngjyrave, duke lejuar zgjidhje të ndryshme me ngjyra nga një zgjedhje e vetme. Korniza në shufër hekuri ka shumë përfundime me ngjyra dhe veshje. Mbulesa plotësisht të lëvizshme.