NEW GOA PERFUME VERVEINE

Aromë të freskët duke zbuluar ndjesi të agrumeve, limonit dhe portokallit.

Kategoritë: , ,
Brandet:

Përshkrim

Një zemër me lule, ku bashkohet verbena dhe lulja e portokallit, nxjerr freski dhe sensualitet. Në sfond, heliotropi sjell gjithë ëmbëlsinë dhe ngrohtësinë e një akordi lulesh vanilje Zgjidhni aromën tuaj në VEKO nëse nuk keni akoma një aromatizues ambienti.