Mulini Mirror

L0

Kanalizojnë magjepsjen e viteve 1920 në skemën tuaj të brendshme me pasqyrën luksoze Lucanto.

Kategoritë:
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Krijuar nga artizanë të aftë, kjo pasqyrë tërheqëse karakterizohet nga një dizajn tërheqës i qelibarit dhe qelqit të zi. Me pamjen e saj të ndërthurur, korniza krijon një estetikë të mbivendosur me rrjedhje të lirë.