Mirror Mira Set.2

Ky set me 2 pjesë i Pasqyrave Mira është një shtesë tërheqëse për shtëpinë tuaj. Ai përbëhet nga një pasqyrë konvekse dhe një pasqyrë konkave. Të dyja pasqyrat kanë një kornizë të zezë të gdhendur me një brez të brendshëm ari.

SKU: 112428 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Indoor/outdoor Indoor use/dry locations only
Dimensione W28 x D2 x H28 in | Pesha: 2.2 lbs

Përshkrim

Ky set me 2 pjesë i Pasqyrave Mira është një shtesë tërheqëse për shtëpinë tuaj. Ai përbëhet nga një pasqyrë konvekse dhe një pasqyrë konkave. Të dyja pasqyrat kanë një kornizë të zezë të gdhendur me një brez të brendshëm ari.