MIRTO INDOOR SMALL TABLE

L0

Gama e Mirto Indoor është pasuruar me elementë të rinj të tillë si tavolina të ulëta, tavolina shërbimi, osmanë dhe konsola, dhe prezanton përfundimin e ri të pikturuar me kalldrëm për strukturat metalike.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Midis këtyre propozimeve, një zgjidhje origjinale për tryezën e ulët, e cila përmban një majë të veshur me susta të tekstilit të pasuruar në skajet duke përputhur tone ose profile të kundërta.