Mirto Chair

L0

Karrigia klasike e drejtorit (një variant i fiksuar që vjen me ose pa krahë dhe një version i palosshëm) rikrijohet me sofistikim bashkëkohor dhe vëmendje të përpiktë të detajeve dhe përmasave, për të mos përmendur kokrrën e lëkurës të përdorur në sedilje dhe në pjesën e pasme.

116 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Struktura e karriges është në dispozicion në tone të lehta ose të errëta, ndërsa lëkura është në dispozicion në të zezë ose natyrale. Hije të ndryshme janë në gjendje të ofrojnë imazhe të ndryshme për një lloj tjetër ndjesie.