Isotta

L0

Linja të qarta, të lexueshme, bashkëkohore: Isotta i zbërthehet uljes në gjërat e domosdoshme, duke hequr vëllimin dhe mbushjen, por jo rehatinë.

79 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Një shirit prej lëkure rripi, i disponueshëm në të bardhë ose të zezë, formon individualisht në formën dhe qëndrimin e trupit, duke u bashkangjitur në kornizë vetëm në dy skajet. Baza është bërë tërësisht nga druri, e disponueshme në hirit natyral, me fund të llakuar ose të zi. Këmbët e formuara janë të lidhura së bashku në një model gjeometrik linear, një zgjidhje elegant e krijuar për të mbajtur karrigen të qëndrueshme.