Double Lamp Silver

Versmissen është një kompani holandeze e dizajnit të brendshëm që operon në mbarë botën.

SKU: OK1 Kategoritë: ,
Brandet: Versmissen

Përshkrim

Versmissen është një kompani holandeze e dizajnit të brendshëm që operon në mbarë botën. Ato projektojnë dhe zhvillojnë mobilje, ndriçuesa dhe aksesorë. Cilësia e jashtëzakonshme dhe një përzierje e stileve ndërkombëtare.